Witviswereld

Als organisatie wil je het zo aantrekkelijk mogelijk maken voor alle deelnemers en hopen we dat alle wedstrijden een geslaagd evenement wordt. Nu kregen wij veel vragen over de selectiewedstrijden voor de Lake Omania. Ons werd door meerdere buitenlandse deelnemers gevraagd waarom wij geen dagprijzen hebben want in het geval dat men bijvoorbeeld zes keer tweede zou worden heeft men zes keer deelgenomen waarbij men zich niet heeft geplaatst maar ook geen dagprijzen heeft gewonnen. Deze deelnemers rijden wel drie uur om deel te nemen aan deze wedstrijden. Daarom hebben wij besloten om elke wedstrijd drie dagprijzen per vak uit te keren door het inschrijfgeld van €20,- naar €30,- te verhogen. Per wedstrijd gaat er dan €20,- naar de finale en €10,- naar de dagprijzen per selectiewedstrijd die direct na de wedstrijd wordt uitgekeerd. Op deze manier denken wij het nog aantrekkelijker te maken en hopen dat iedereen het hier mee eens is.

Voorbeeld:

Eerste selectiewedstrijd wordt je eerste en ben je geplaatst voor de finale!

Tweede wedstrijd wordt je weer eerste, dan wordt automatisch de nummer 2 geplaatst (of nr 3)

Diegene die die wedstrijd 2e wordt maar opschuift naar nr 1 is dan geplaatst (die eerste werd schuift dan naar beneden en pakt dan de dagprijs)

Voorbeeld dagprijzen:

1e plaatsing finale

2e €45

3e€30

4e€25

De inschrijving zal starten op woensdag 10 juni en de deelnemers voor de eerste selectiewedstrijd zullen worden geselecteerd op volgorde van binnenkomst. Hieronder het reglement en de eerste zes selectiewedstrijden;

 

 

 

Mvg,

Witviswereld