Witviswereld

Witviswereld Lake Omania 2015

We krijgen veel vragen over de selectiewedstrijden of je gelijk €200,- moet betalen en dan 10 keer mee kunt vissen om je te plaatsen. Dit is dus niet juist, iedereen krijgt elke selectiewedstrijd de kans, door elke keer weer een open loting te doen, om zich te plaatsen voor de finale door elke keer na een selectiewedstrijd opnieuw op te geven voor de volgende selectiewedstrijd. Men betaald dus elke keer €20,- voor elke selectiewedstrijd die men wil meevissen. Voorbeeld; als je door bijvoorbeeld je vakantie een aantal wedstrijden niet kunt vissen kun je je opgeven voor de selectiewedstrijden die je wel kunt mits je er snel bij bent met opgeven want er kunnen er maar 20 meevissen bij elke selectiewedstrijd. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om zich te plaatsen voor de Grand Final. Indien er nog vragen zijn dan kunt u vanzelfsprekend even bellen met Manfred.

Dit jaar start Witviswereld de “Lake Omania” die een aantal jaren geleden werd georganiseerd door J Klune en M Drenthen. Dit wordt in Engeland veel gedaan en daarom proberen wij dit over te laten komen vanuit Engeland. Dit betreft een interessante competitie omdat men 10 wedstrijden de kans krijgt zich te plaatsen voor de “Grand Final”! Wat houdt het exact in? Er worden 10 wedstrijden gevist op het Ketelmeer waarvan er elke wedstrijd twee doorgaan naar de grote finale. Elke wedstrijd kunnen er maar 20 vissers deelnemen die verdeeld worden over twee vakken van tien deelnemers. Elke vakwinnaar plaatst zich voor de finale. Er zullen dus 20 finalisten zijn in de “Grand Final”. Indien men zich heeft geplaatst zullen andere, nog niet geplaatste deelnemers, voorrang hebben op deelname van de volgende wedstrijd. Ben je de 21ste die zich aanmeld ben je de eerste op de lijst van de tweede selectiewedstrijd enz. De inleg zal per wedstrijd €20,- bedragen die volledig naar de Grand Final gaat. In de finale zijn er zes geweldige geld prijzen te winnen. De inschrijving zal starten op woensdag 10 juni en de deelnemers voor de eerste selectiewedstrijd zullen worden geselecteerd op volgorde van binnenkomst. Hieronder het reglement en de eerste zes selectiewedstrijden;

*inschrijven kan via 0630727339 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*inschrijving van elke wedstrijd op volgorde van binnenkomst

*we vissen van 09.00uur to 15.00uur

*twee leefnetten verplicht

*Rode maden en vers de vase verboden

*Paling, snoek of snoekbaars telt niet mee en dient direct te worden teruggezet

*Vissen met een spot , raket of visvinder is niet toegestaan

*Afmeting van de gaas voerkorf is max lengte 8cm x doorsnee 4cm

*leefnet alleen aan de buitenkant verzwaren anders wordt de uitslag van die dag geschrapt

*iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldige vispas

1e selectiewedstrijd 05-07

2e selectiewedstrijd 12-07

3e selectiewedstrijd 19-07

4e selectiewedstrijd 02-08

5e selectiewedstrijd 09-08

6e selectiewedstrijd 16-08

7e selectiewedstrijd 23-08

8e selectiewedstrijd 30-08

9e selectiewedstrijd 06-09

10e selectiewedstrij 27-09

Grand Final Zaterdag 03-10