Witviswereld

 

De term OffBox staat bij Preston Innovations voor alle accessoires die aan de seatbox zijn te bevestigen. Dat varieert van een eenvoudige leefnetsteun tot aan een Monster sidetray of feederarm. Kortom, Offbox staat voor alles wat vissen comfortabeler maakt.

OffBox pro
Voor 2015 is het volledige programma opgewaardeerd. Waar mogelijk zijn bestaande accessoires verbeterd en in een nieuw jasje gestoken. Innovatief zijn zeker de verbeterde stelschroeven, deze vallen weg in het montageblok waardoor het niet meer mogelijk is om daar met lijn of kleding achter te haken of vast te geraken. De stelschroef is voorzien van een stroef kunststof greepje waardoor OffBox items gemakkelijk los of vast zijn te draaien.

Snaplok
Preston introduceert eveneens het Snaplok systeem op haar OffBox producten. Door dit systeem is het bijvoorbeeld mogelijk om in een handomdraai een leefnet los te koppelen. Het is eveneens mogelijk verschillende accessoires uit te wisselen zonder het montageblok van de seatboxpoten te hoeven halen. Handig en vooral snel in gebruik!

Past altijd!
De gehele OffBox range heeft montageblokken voor poten van 30 mm. Door middel van meegeleverde inserts(verloopblokjes) passen de accessoires eveneens prima op seatboxes die gebaseerd zijn op poten van 25 mm rond, 19mm vierkant en het oudere type OnBox systemen.

Hieronder enkele voorbeelden uit het OffBox programma. Voor de volledige range, zie ook:

www.prestoninnovations.com

Facebook: www.facebook.com/PrimoDistributionBv

XS feederarm
Met 2 bevestigingspunten aan de poot en een telescopische arm is deze feederarm volledig naar wens te monteren en in hoogte te stellen.

Leefnetarm
Verkrijgbaar in twee lengtes. Door het Snaplok systeem is het leefnet razendsnel los te koppelen zonder het montageblok van de poot te hoeven halen.

Pro tool bar
Handige bar te monteren aan de voorpoten van de seatbox. Zeer handig voor het plaatsen van leefnetten en polesocks. Doordat de bar aan beide zijden telescopische delen heeft, zijn tot wel 3 leefnetten binnen handbereik te plaatsen. De tool bar wordt geleverd inclusief 3 quick release montageblokken.

Groundbait bowl and hoop
Een handige voerbak, verkrijgbaar in twee verschillende maten. Door middel van de ring kan deze voerbak altijd binnen handbereik aan de seatbox gemonteerd worden.