Witviswereld

Met het oog op het WK dit jaar in kanaal Gent Terneuzen hebben vandaag twee WK deelnemers Marco Hofman en Peter vd Willik een eerste trainingsdag gehouden op het kanaal Gent Terneuzen. De eerste twee uurtjes was het vrij rustig maar naar twee uur vissen werden er toch een aantal voorns en skimmers gevangen. Het team wil zich optimaal voorbereiden en zullen daarom regelmatig een trainingsdag houden aan het kanaal om bepaalde technieken te testen en nieuwe soorten voer uit te proberen. Ook vandaag werd er gevist met een nieuw voer uit de keuken van Verpa Geers

(Marco is duidelijk blij dat hij er weer bij zit dit jaar of zou het komen door zijn nieuwe tand)

Geert Pakvis wist ons te melden dat zijn bedrijf Verpa Geers weer voor drie jaar sponsor is van het WK team waar hij zeer verheugd mee is.

Verpa Geers timmert op dit moment behoorlijk aan de weg en wordt zeer gewaardeerd in het wedstrijdcircuit. Wij van Witviswereld gaan dit jaar een uitgebreid verslag doen van het WK en ook de aanloop ernaar toe. Dit wordt tevens mogelijk gemaakt door Verpa Geers waar wij Geert Pakvis natuurlijk enorm dankbaar voor zijn.

(ook Peter vd Willik zal dit jaar weer van de partij zijn)

 

 

 

Verpa Geers The Choice of World Champions!!