Witviswereld

 

Inmiddels heeft Preston Innovations de vijfde generatie OnBox zitmanden gelanceerd. Zoals u van ons gewend bent, introduceren wij pas iets nieuws nadat een bestaand concept nogmaals tegen het licht is gehouden en waar mogelijk verbeteringen of innovaties zijn aangebracht.

Met enige trots presenteren wij daarom de nieuwe OnBox 3D. Deze box is de meest compacte uit de OnBox series Five die verder nog uit een 4D en 5D uitvoering bestaat. Nieuw aan deze box zijn o.a. de verbeterde klemsystemen om de verstelbare poten vast te zetten, deze zijn ultra stabiel en laten geen sporen na op de poten. De pootjes zijn op hun beurt voorzien van “mud-feet” die wegzakken in een zachte ondergrond voorkomen. De zitting beschikt standaard over een polehook voor de vaste stokvisser. Daarnaast heeft de box eveneens een set leg-levellers die zorgen dat de box altijd in de juiste positie staat en twee poten zijn voorzien van schroefdraad voor het monteren van steunen en/of andere accessoires.

De OnBox 3D beschikt over meer dan voldoende opbergmogelijkheden door middel van twee diepe schuifladen en een unit voor het opbergen van cassettes met tuigen. Onder deze laden-unit bevindt zich nog een ruime opbergruimte voor overige accessoires. Om de box compleet te maken, levert Preston de OnBox 3D uit met een pakket accessoires t.w.v. 90 euro! Dit pakket bestaat uit:

 

-          2 leefnetsteunen voorzien van snaploc sluitingen.

-          Large OffBox pro aastafel

-          Seatbox cover

-          Leg levellers

-          2 cassettes met tuigenplankjes

 

Adviesprijs: €474,95

www.prestoninnovations.com

Facebook: www.facebook.com/PrimoDistributionBv