Witviswereld

 

               Camping 't Wisentbos is dé locatie in Flevoland om lekker te gaan vissen.                                                            

Onze camping is direct gelegen aan de Lage Vaart, het perfecte viswater voor karper, voorn, brasem en snoek. Wij organiseren als camping ieder weekend een viswedstrijd voor onze gasten. Verder zijn wij het startpunt voor veel visverenigingen die wedstrijden organiseren op het Ketelmeer. Indien gewenst verzorgen we catering aan het water.

Horeca

Horecacentrum ’t Wisentbos, gelegen op camping ’t Wisentbos, is al meer dan 30 jaar een begrip voor feesten, partijen, buffetten en zaalverhuur. Wij bieden een sfeervolle en ontspannen locatie, waar men zich meteen thuisvoelt.                                                            

Leuk voor een familie-, personeel-, club-, of reuniefeest. Tijdens het campingseizoen van april t/m september verzorgen wij daarnaast een plateservice en een ruim snackaanbod, ook om af te halen. Warm- en koudbuffetten, barbequeen binnen en buiten, een lunchbuffet, ijsbuffet en koffietafel behoren allemaal tot de mogelijkheden.

De zaal is te huur voor vergaderingen, bruiloften en recepties, workshops, verenigingen, trainingen en opleidingen. De ruimte beschikt over een geluidsinstallatie, beamer, podium, internet en discoverlichting.

 
 
 

Op stap vanaf camping ’t Wisentbos

Vanaf de vele goede fietsroutes, ruiterpaden en wandelpaden kunt u genieten van de schitterende vergezichten afgewisseld met vele hectare bos en polderlandschap. Of pak de kuierlatten in het Rivierduingebied. Met al het water in de directe omgeving is Dronten de ideale vakantieplek voor de watersporter of de strandliefhebber.

Wilt u wat cultuur snuiven? Bezoek dan de stadjes Elburg en Harderwijk of de Bataviawerf in Lelystad of ga naar museum Schokland, een werelderfgoed midden in de polder. Bij de receptie geven wij u graag meer informatie over de omgeving en de regio.

  
 
   

Camping en Horecacentrum ’t Wisentbos

Familie Travaille De West 1 8251 ST  Dronten

 

De receptie is geopend:  

  • alle dagen                         
  • 09.30 – 12.00
  • 13.00 – 15.00                          

De horeca is geopend:

  • vr – za – zo 
  • 17.00 –  19.00

Telefoon camping: 0321 – 31 66 06 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon horeca: 06 – 10 18 74 44