Witviswereld

Net een positief telefoontje gehad van de heer Ed Piek van SVN. Hij wist mij het heugelijke nieuws te melden dat wij geen hinder zullen ondervinden van de werkzaamheden op het Ketelmeer, sterker nog de ondiepe zones die worden aangelegd zullen niet eens in de buurt komen van de visstekken. De heer Piek heeft in twee dagen tijd alles boven water kunnen halen en voor iedereen duidelijkheid kunnen geven wat er nu exact gaat gebeuren, ik wil hem daarvoor enorm bedanken en met mij velen. Hieronder de email die wij ontvingen van Rijkswaterstaat,

Beste Ed en Koos

Dank voor dit signaal, ik heb het nagevraagd bij onze aannemer. Het betreft inderdaad de zinkerleiding die voor het project ondiepe zones gebruikt wordt om de ondieptes bij de eilanden in de IJsselmonding op te spuiten. Deze leiding wordt deze week in elkaar gezet langs de dijk en of komende vrijdag of aanstaande maandag (wind en weder dienende) verplaatst naar de zandwinconcessie.

In de bijlagen meer informatie over het project, in het overzicht werkzaamheden is te zien waar de leiding komt te liggen.

Graag horen we wanneer de wedstrijd is dan kunnen we daar rekening mee houden. Mocht hij nu al in de weg liggen dan kan de aannemer hem verplaatsen.

Hieronder kun je zien waar de ondiepe zones worden aangelegd