Witviswereld

Eindelijk is het dan zover, onze website is online! Gerrit Evers en ik willen proberen om de visser en de wedstrijdvisser in het bijzonder zoveel mogelijk te informeren omtrent het wedstrijdvissen. Denk dan bijvoorbeeld aan zoveel mogelijk uitslagen van geviste wedstrijden, de wedstrijden die gevist gaan worden, informatie over de nationale en internationale wedstrijden en alle overige informatie omtrent het vissen en wedstrijdvissen. De site is nu nog minimaal gevuld van het nodige nieuws en wedstrijden maar deze zal de komende dagen/weken vanzelfsprekend aangevuld worden.

Om dit zoveel mogelijk te kunnen realiseren hebben wij uw hulp natuurlijk nodig. Wij vragen u dan ook indien u in het bezit bent van uitslagen van geviste wedstrijden of heeft u een wedstrijd die u wil gaan organiseren stuur deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zullen wij ervoor zorgen dat deze zsm worden geplaatst op onze website.

Wij willen de adverteerder ook de kans geven om zijn/haar bedrijf te promoten via onze website doormiddel van bijvoorbeeld een banner of een flyer met uw aanbieding. Bent u nieuwschierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op ons op en informeer naar de zeer gunstige mogelijkheden. Wij hopen dat we u zoveel mogelijk informatie kunnen verstrekken vanaf heden en wensen u alvast veel leesplezier!

 

Sportieve groet,

Gerrit en Manfred