Witviswereld

Preston Innovations Pole supports

Nieuw in het Preston assortiment voor 2015 zijn twee innovatieve pole supports. Een goede pole support maakt het mogelijk om je handen vrij te hebben terwijl de vaste hengel op de juiste wijze is afgesteund. Op stromend water zorgt een pole support voor de juiste ondersteuning om een stille aasaanbieding te creëren. Kortom, een onmisbaar attribuut voor de vaste stokvisser. Door gebruik te maken van inserts in de bevestigingsblokken, passen de Preston supports en andere accessoires op vrijwel ieder seatbox systeem.

PRO POLE SUPPORT
Een ultra stabiele support die door een doordachte constructie iets verder van de visser staat. Dit garandeert een goede ondersteuning van de hengel en een betere toegankelijkheid tot het leefnet. De vlakke ondergrond maakt het mogelijk de hengel in iedere denkbare positie te plaatsen terwijl de verhoogde zijkanten voorkomen dat de hengel bij harde wind uit de steun wordt geblazen.

MULTI POLE SUPPORT
Deze Multi support kun je gerust een “alles in 1” support noemen. Deze steun wordt geleverd met een standaard foamkop om de hengel in een van de inkepingen te laten rusten maar daarnaast ook met een diabolo-kop. Deze smalle diabolo kan over de stang van de support glijden om de hengel te ondersteunen tijdens het driften op stromend water. Dankzij het snaplok systeem kan deze echter ook in een handomdraai gefixeerd worden om de hengel te blokken. Dit zelfde snaplok systeem maakt dat uitwisselen van de verschillende steunen slechts een kwestie van seconden is waarbij je niet van je kist hoeft te komen.

Volg Preston Innovations Netherlands ook op facebook via: www.facebook.com/PrimoDistributionBv